Обекти

Соларна инсталация от 160 вакуумни тръби, с обща полезна площ – 16,8 м2. Инсталацията е изградена в еднофамилна къща в Бистрица. Енергията от панелите се акумулира в БУФЕРЕН РЕЗЕРВОАР.            Инсталацията осигурява топла вода,отопление в преходни периоди и подгряване на басейн през лятото.
Соларна инсталация от 400 вакуумни тръби,изградена на обект около Брезник. Инсталацията осигурява 400 л топла вода за баните и подпомага отоплителната инсталация на къщата. Обекта работи от 2009 г. Съвместно със соларната инсталация е инсталиран и газов котел.Реализираните икономии на газ, са около 60% от общия разход за отопление и топла вода.
Отоплителна инсталация с подово – изградена в бизнес сграда на Симеоновско шосе в София. Вложени са 4900 м. полиетиленова тръба с алуминиева вложка. Инсталацията се захранва от термопомпен агрегат вода/вода. Обекта е въведен в експлоатация от 2009 година.
Инсталация с 5 броя пелетни котли по 100 Квт/ч всеки, изпълнена в с.Конска, аквапарк “КОНЗА”. Системата осигурява до 550 Квт/ч моментна мощност с цел подгряване на 4 бр. басейни. Проектът е реализиран през 06.2012 г. Използвани са български стоманени котли и пелетни горелки внос от Полша.
Целогодишна соларна инсталация изградена в село Д. Раковец. Соларното поле е 21 м2 и осигурява 300 л. топла вода, подгрява вътрешен басейн и подпомага отоплителната инсталация. Обекта се използва като вила за почивка през уикенда. През работните дни на седмицата не се налага допълнително отопление.
Соларна инсталация в семеен хотел в с. Алдомировци. Панелите осигуряват загряване на 2 бойлера по 500 литра. Инсталацията работи целогодишно. Обекта е пуснат в експлоатация през декември 2010 г.