Пелетни котли


Комбинирани пелетни котли

КОМБИНИРАН КОТЕЛ UB

Ако търсите решение за отоплението на средни или големи помещения, това е практичен модел, който ще Ви осигури уют и удобство. Изключително функционален, той работи с въглища и с пелети – агро или дървесни.

Този модел пелетни котли разполага с вграден контролер, а сред най-големите му преимущества са лесната поддръжка и дългият период на експлоатация. Горивната камера има широка топлообменна повърхност, а водната риза така добре я обгръща, че отделената топлина се оползотворява максимално. Бункерът е разположен странично на котела, а зареждането с гориво е максимално улеснено от удобния капак.

Безопасността Ви е гарантирана от регулацията на температурата в котела, от предпазния топлообменник, свързан с водоснабдяването, както и от датчика за предотвратяване на обратен огън. От Вас се иска само да се радвате на топлината и комфорта на Комбинирания котел UB!

Спецификации

Пелетни котли Marina

Котли Marina

MARINA са стоманени котли, работещи с изгаряне на биомаса. Разполагат с пожаробезопасна система и автоматично горивоподаващо устройство. Широко приложими са в отоплението на индустриални, обществени сгради и селскостопански обекти. CS и CSA са пелетни котли, които са снабдени с триходов топлообменник. Серията CS работи с изгаряне не само на пелети, но и на костилки от маслини, от плодове и др. В комплекта, заедно с котлите с мощност до 100 kW, се предлага и табло, което осигурява автоматичното запалване и регулирането на мощността. Таблото за управление на останалите котли е електромеханично. Моделите CSA горят с талаш, дървени стърготини, пелети, дървесен чипс, натрошени костилки и черупки от плодове, маслинови костилки и др. Всички модели се произвеждат в заводите D*ALESANDRO Италия.